Plugg dag!

Hejsan hoppsan! :)

Skolan var som vanlig tråkig, men det är tur att man har sådana underbara kompisar som gör dagen rolig! :) Gick med Emil, Eve och Madde hem, det blev återigen Mysvägen! :) Eller som Madde kallar den Millas apväg! Jättetaskigt, den är faktiskt tok mysig, så det så! Hm! Men iallafall... Ni får lite bilder från Mysvägen idag igen! Det är eran lyckodag. ;P

  

  

  

  

  
Solen gjorde ett desperat försök att komma fram och lyckades vid få tillfällen

När jag väl hade kommit hem började jag plugga som en idiot! Måste fortfarande plugga på Kemin, So:n och även läsa i min svenska bok! Mycket att göra så har inte tid att sitta vid datorn längre. Om jag har tur får jag sitta en liten stund ikväll! Vi får väl se hur mycket jag har att göra. Aja, vi hörs imorrn sötnosar!

Puss och Kram
Milla

Sällskap!

Hejsan tjofsan! :D

Mycket rolig dag! Suprise suprise! Det är det ju varje dag men idag var extra rolig eftersom Madde, Eve och jag var tok flummiga! xD Vi gick den så kallade Mysvägen hem, mysvägen är egentligen en omväg för Madde och mig men den är mycket mysig och så finns det många fina motiv på vägen som jag alltid måste stanna vid och fota. Idag var det dock inget foto väder, men Söta Madde och urgulliga Eve lyckades hamna med på bild! <333

 
Det var ganska blåsigt idag (A)

   
Pratkvarnen Madde och den bra lyssnaren Eve! <3

 
Söta Eve och jag... Vet inte riktigt vad jag gör för min men det får duga xD

Det var ganska lerigt också! Eller det där var en underdrivt! Hela vägen var full med lera så skorna blev ganska skitiga! :O
   

Pojkvännen lyckades komma ikapp också! Blev en mysig men dessvärre en kort pratstund eftersom jag upptäckte att jag hade råkat glömma Kemiboken som jag verkligen behövde eftersom vi har provet på torsdag! Jag vill ha MVG! hihi, men vad vill jag inte ha MVG i? 

 
Jocke <33

Puss och Kram
Milla


Skönt

Hejsan Hoppsan!

Jag har äntligen gjort klart mitt SO arbete. Eller iallafall skissen, det enda som krävs nu är att fila på formuleringarna. Idag kom farmor och farfar på besök igen, mycket trevligt! Blev gott fika samt sällskap. Snart är det Gossip Girl också! Missa inte! Älskar det prgrammet, fast jag älskar ju de flesta programmen men det är iallafall bra! :) hihi, ja, ikväll kommer det väl inte hända så mycket mer. Lite läsning blir det och det var väl det. Annars ska jag bara försöka ta det lugnt. Jag är väldigt dålig på det, stressar alltid runt som en galning. Haha, men jag förbättrar mig varje dag! :) Idag var jag väldigt duktig också, gick ut klockan 11 och joggade 4 km! haha slå det ni! Aja, upptäckte nyss att Gossip Girl börjar om 4 minuter! :O  Vi hörs imorrn, see ya! ;P



Puss och Kram
Milla

Massa roligt

Hejsan gulltoppar! <3

Kändes som att helgen aldrig skulle komma men äntligen gjorde den det! Igår var jag med Madde och The boys! :) Vi hade filmkväll hos jocke, det var tok roligt! Jag och Madde var dessvärre tvungen att gå hem vid 11. Madde följde med hem till mig eftersom hon skulle sova över. Trots vår tidiga avfärd från Jocke, så hade vi det jättemysigt när vi kom in till mig! :) Vi satt uppe och pratade en stund men vi var väldigt trötta så somnade nästan på en gång! xD

 
Killarna följde med oss hem, så jag passade på att fota den vackra natten

Vi vaknade runt 9 tiden, jag vet, det är tidigt, men vi hade faktiskt planer för dagen! Vi skulle in och kolla på bio! Vi såg En shopaholics bekännelser, mycket bra film! Haha, chickflick skulle man kunna säga att den var, men den passade oss! Efter bion åkte Madde till Tyresö och jag hem. Måste bara påpeka det dåliga vädret idag! Riktigt deprimerande, men men... Always look on the bright side of life! Inte sant?

  

   


                                                             

Nu är jag faktiskt riktigt trött, plus att det snart blir sommartid, faktiskt om 30 min. Detta innebär att man får sova en timme mindre! *Panik* Därför ska jag nu gå och lägga mig nu så att jag iallafall får lite sömn! Sov gott!

Puss och Kram
Milla     


Trött!!

Hejsan hoppsan!

Förkylningen börjar bli lite jobbig nu, jag försöker ignorera den eftersom jag har inbillat mig att sjukdomar bara sitter psykiskt och inte fysiskt men nu går det inte att ignorera mer. Jag är täppt i näsan, ont i huvudet och ont i magen osv. Jag skulle kunna hålla på i evigheter. XD Jag var också tvungen att missa träningen på grund av förkylningen! :O Tok dåligt, men det är väl inte mycket man kan göra, det är som det är. Det är ju bättre att jag tar det lugnt och låter det gå över. :) Det känns faktiskt lite bättre nu mot kvällen om jag ska vara helt ärligt! :) Hoppas det fortsätter på samma sät! :D

Tittar just nu på Criminal Minds som är fullkomligt genialiskt! Älskar det programmet! Orkar faktiskt inte skriva mer idag, hörs imorrn sötisar! Sov gott!

Puss och Kram
Milla
         


Våffeldagen! :D

Hejsan gullungar!! :D

Idag är det ju våffeldagen! :D Hoppas ni har ätit massa goda våfflor. :) Dessvärre har jag inte gjort det, men jag får ju en fin vältränad mage istället! ;P Dagen var som vanligt, skola sedan piano direkt efter skolan! På kvällen blev det lite annorlunda, gick hem till Jocke! <33 Yay, det var tok roligt även fast jag inte kunde stanna så länge, men den lilla stund vi var tillsammans var underbar! (A) <33

Sitter nu och kollar på Greys, mycket bra program! Rekommenderas starkt! Efter Greys blir det bums i säng och läsa min bok, det är faktiskt en mysig nervarvning för dagen! Mer inlägg imorrn! Sov gott sötisar! 




Puss och Kram
Milla

Klar!

Hej igen!! :D

Nu är jag hemma igen! Träningen var tok jobbig! Jag är förvånad att jag orkade överhuvudtaget med tanke på att jag är lite förkyld! Jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Snart är det ju lov och då ska jag åka upp till fjällen med familjen! Man vill ju inte vara sjuk i fjällen, sedan vill jag vara frisk på fredag också! Hoppas alla kan då! :)


                               

Ser framemot lite tv tittande ikväll! DH och sedan Cristine! Tok roligt, jag tycker jag förtjänar att få sitta vid tv:n en stund (A) Rekommenderar verkligen programmen, så sätt er nu vid tv och kolla på dem! Ni kommer älska dem! Aja hörs imorrn! 



Puss och Kram
Milla

Besök och träning!

Hejsan gummor och gubbar! :)

Skola som vanligt på dagen men när jag kom hem fick jag ett oväntat besök av farmor och farfar. De var tydligen lite nyfikna på att se vad vi hade fixat för kläder till Indien. Det var mycket trevligt! Ikväll blir det hamstertrampning och även lite pluggande. Tänkte börja lite på vårt stora SO arbete. Man ska göra en inlämningsuppgift som antingen ska handla om en person eller ett slag i Andra Världskriget

Jag börjar känna en viss nervositet inför morgondagen. Det är ju Engelska nationella. Man ska skriva en uppsatts på Engelska. Men jag borde egentligen inte vara nervös, skriva är min grej, det är jag mycket bra på! Äh... det här är peace of cake ;P haha kanske inte, men det kommer nog gå bra :) Håll tummarna för mig! :)


Annorlunda frisyr ;P

Ja... det var väl inte världens roligaste dag eller kommer bli, den var en i mängden. Men i helgen kommer det bli kul! Min helg kommer bli ockuperad av Madde! <3 Vi hade tänkt att kolla med The Boys om de vill ha filmkväll med oss, det skulle vara superkul!!! :)  Men måste åka iväg och träna nu, hörs imorrn!

Puss och Kram
Milla

Yes!

Hallå alla söta och glada!!

Madde var äntligen tillbaka i skolan idag! Yay! Har saknat henne så otroligt mycket, känns som det var en evighet sedan vi träffades fast det bara var 3 dagar. Dagen blev därför mycket roligare och vi pratade otroligt mycket, vi var ju tvungna att uppdatera varandra om de senaste händelserna, lite wannabe Gossip Girl (A).

När jag kom hem städade jag, tror det eller ej! Mycket stolt över mig själv! :) Ska alldeles strax göra matteläxan så att jag slipper få bråttom med den, har alltid varit ute i sista minuten med matteläxorna på senaste tiden. Inte bra, nu är det skärpning som gäller för mig! ;P Jag måste återigen klaga på vädret. Vad är detta nu då? Kommer det snö igen? :O Våren borde vara här nu! Jag vill se blommor i trädgården och sol! Man kan ju tycka att växhuseffekten borde hjälpa till på traven men nej nej! Aja, det kommer väl när det kommer :/ Finns ju inget jag kan göra xD Därför ska jag försöka njuta av den snö som finns nu istället, förhoppningsvis blir det den sista snön vi får i Sverige i år! :)

 
Kommer snön någonsin försvinna?   

 
Detta är vad jag vill se!

Aja... Nu måste jag verkligen göra matteläxan, see ya! <33

Puss och Kram
Milla


Söndag!!!

Hej hopp!!! :D

Jag hade inte tid att skriva igår så jag sammanfattar gårdagen idag istället. Igår åkte jag och familjen återigen och shoppade men denna gång i Farsta och  tog sedan en tur på Coop Forum. På kvällen blev det filmkväll med Jockos, Alex och Jocke! (A) Fast... vi kollade inte så mycket på film men vi hade jättekul iallafall! :D Jockos gick hem runt ett och Alex och Jocke stannade till halv fyra!! :O Ingen av oss visste att klockan var så mycket, som sagt: Tiden går fort när man har roligt! :D Det var verkligen tok roligt!

                  
Vid Farsta och Coop Forum! En snygg pappa vid kundvagnen! ;P

  
Jag i mina nya skor, tröja och jeans! :)

Idag var jag också med Alex och Jocke! Tok roligt igen! :D Fast vi var bara en timme för sedan var killarna tvugna att gå hem och äta.

 
The Boys på besök! :)

 
Lilla jag, jag tog lite egobilder idag (A)

  

 
Jag och Jocke <3333 Love you! <33

Men nu ska jag kolla klart på Gossip Girl! Sedan blir det Wipeout vilket jag har längtat väldigt mycket efter! :D Hej då gullungar!

Puss och Kram
Milla

Äntligen ledig!

Hej hopp gullig knopp!

Madde var återigen borta idag men denna gång sjuk, så skoldagen var betydligt tråkigare än vad den brukar vara! Men det var jättekul att vara med Eve och Emil också! :) Efter skolan åkte jag och mamma iväg till Haninge Centrum. Vi var tvungna att leta efter en lång, icke u-ringad klänning till Indien. Om jag inte har nämnt det tidigare så ska jag på ett bröllop i Indien och behöver då passande kläder för att inte verkar (enligt dem) slampig. Detta innebär att jag måste hitta en klänning som går under knäna och inte har en låg u-ringning. Tok svårt att hitta och jag kom inte hem med någon klänning heller! Jag kom däremot hem med en svart, skön tröja samt ett par örhängen.Ï den sista affären vi var inne i hittade jag också ett par jeans, tok snygga! Men de får jag hämta imorgon eftersom de var tvungna att lägga upp dem bara för att jag är så kort! Ni får se en bild på mig i min outfit imorrn, orkade inte fixa det till idag, så ni får vänta tills imorrn ;P

 
Mamma som springer runt på apoteket ;P

 
Inne på HM! Gick ju tyvärr ut tomhänt :(

När jag kom hem var jag helt slut att jag degade ihop framför tv:n och bara tog det lugnt! :) Imorgon blir det förhoppningsvis filmkväll, om alla är friska... Syftar då på Jocke och Madde! Om ni inte blir friska kommer jag spöa upp er, ja kanske inte, men... det vore trevligt om ni kunde försöka bli det iallafall. (A) Men nu känner jag hur sängen lockar  så det är dags att sova. Sov gott alla söta och glada! <3

Puss och kram
Milla

Glad som en solstråle!

Hej hopp alla glada och söta! <3

Idag var det åter igen skola. Dessvärre ingen sovmorgon och även en dag utan Madde eftersom hon var tvungen att göra ett PISA test som endast vissa utvalda elever från varje klass fick göra. Första lektionen var syslöjd vilket jag hatar! Jag kan verkligen inte sy och kommer antagligen aldrig lära mig... Till och med när jag ska nåla sticker jag mig själv i fingret, nästan imponerande hur dålig man kan vara i ämnet. Jag älskar däremot att sticka, det är jag duktig på, plus att det är kul! :) Den enda roliga lektionen vi hade idag var idrott, vi spelade spökboll! :) Tok roligt... jag var helt klart bäst!! :) Alla pepprade på med bollar på mig men lyckades missa hela tiden, hihi (A) Ja... sedan på kvällen blev det ju träning på Friskis och Svettis. Ett Step Up pass fick de bli denna gång ;P

  

När jag kom hem från träningen blev det ett kvällsmål! Yogurt med russin, supergott! :) 

                                                                   


Jag måste säga att vädret idag var fuktansvärt konstigt. Först var det solsken, sedan mulet och sedan solsken igen... Aja... jag passade iallafall på att fota denna underliga dag! :) Här får ni ett litet smakprov, har tagit minst 1000 men ni får endast se 2 st ;) <3

 
Här ser ni då en liten gnutta ljus mellan de tunga mörka molnen


 
Och såhär ljust blev det bara efter ett par timmar! Märkligt!

Men nu är det hög tid för att sova, jag är dessutom supertrött! Sov endast 5 timmar inatt! Aja sov gott raringar!

Puss och Kram
Milla



Lång dag!

Hej hopp!

Nu sitter jag helt slut i soffan. Dagen har varit lång och jag är helt uttmattad. Vi slutade vid 4 idag och när jag kom hem hade jag ungefär 1 timma på mig att göra mig i ordning innan jag skulle åka iväg till min pianolektion.

    

När jag kom hem åt jag middag och hjälpte även till med tvätten och diskade (A) *stolt*. Jag spelade även på pianot när jag kom hem :) Spelade en låt som var tok svårt men jag lyckades sätta den efter ett tag! Yes! :)




Ikväll blir det lite tv tittande och eventuellt lite läsning. Men nu ska jag kolla på Arga Snickaren, haha, men det är bara för att det inte finns något bättre att kolla på! Vi hörs imorrn gullungar! ;P

Puss och Kram
Milla

Tisdag!!! :D

Hej hopp!

Ytterligare en dag som gick fort... Känns som tiden bara rinner iväg, jag hänger nästan inte riktigt med! :O Idag var det ju skola, vi hade dock en lång sovmorgon, till hela 10:35!! Jippi!! :D När skoldagen var slut gick Madde och jag hem en annorlunda väg och fotade lite :) Det var jätte fint väder, solsken och så var ju sällskapet tok trevligt! <33

 söta madde och jag! <33



 är vi inte snygga? ;)

Efter att ha varit hemma en timma åkte jag och familjen och hamstertrampade! ;P Det var jättejobbigt, men det kändes så härligt efterråt! Efter träningen fastnade jag vid tv:n. Först kollade jag på det patetiska programmet "Den rätte för Rosing", helt meningslöst program. Ingen av killarna vill ha henne! xD Men men... "Den rätte för Rosing" följdes av DH och just nu kollar jag på  Cristine! Älskar det programmet, det är sååå kul! Igår såg jag också "Ballar av stål"!! Det bästa programmet jag någonsin har sett, hel galet, älskar det verkligen! Aja... nu ska jag snart gå och lägga mig, vi hörs imorgon ;)

Puss och Kram
Milla                   


YAY!!!

Hej hopp!

Ännu en dag... Det blev lite stressigt som vanligt på morgonen eftersom jag är såååå otroligt seg på att göra mig i ordning, men madde väntade iallafall på mig (AA) <33 Ja, sedan var det en jobbig skoldag men efter skolan blev det skoj! Madde följde med hem och så flummade vi som jag vet inte vad... xD Men skoj var det iallafall!! :D <3


 Jag och madde <33

Ja... sedan hade jag ju utvecklingssamtal också xD Men det gick toppen, det var i stortsett allt hon hade att säga!! :D Allt gick otroligt bra och att jag skulle fortsätta på samma sätt! Mycket trevlig kritik och jag tog åt mig av de fina komplimangerna jag fick (A) Hon sa att jag var en mycket mogen och duktig elev! Var bara tvungen att skryta lite...  Så lite senare ikväll blir det lite tv och bara ta det lugnt! :) Men nu ska jag göra matteläxan så jag kan uppfylla mina krav för kvällen ;P

Puss och kram
Milla 
      
                

Fika!

Hej hopp!

Tog för en gång skull en lugn dag. Gick dock upp ganska tidigt för att inte vända på dygnet, klockan 9! Japp, tro det eller ej men jag gick faktiskt upp klockan 9! ;P Ni borde bli imponerade! Men som sagt, jag har ju börjat ett nytt liv nu, ny dygnsrytm och nyttigare mat, inget godis längre. Fast farmor och farfar kom hit idag och fikade, så lite onyttigt blev det. Men det är ju helg, så det är okej (A) De hade köpt jättegoda bullar med chokladfyllning och även en annan god kaka!! Smakade helt otroligt gott!!!!

     Här är då de goda bullarna!! <33 



 Det tycks vara ett seriöst samtal vid fikabordet.


Ja, sedan blev det lite pluggande, Matte och Fysik om vi ska vara helt exakta. Jag satt även och pluggade innan farmor och farfar kom... tok tråkigt!!! :O Ytterligare en sak ni borde bli imponerade av! Men men, nu är det ju gjort iallafall! :D 


          

Sedan ikväll blir det Gossip Girl vilket jag längtar till!!! Jag älskar faktiskt det programmet oavsett vad ni säger. Ni må kalla mig tönt men det har faktiskt bra! så det så! (A) Vi hörs imorrn, då jag förhoppningsvis har gjort något roligare än att bara plugga! xD

XOXO Gossip girl
Jag var bara tvungen! (A)
Puss och kram
Milla

Aj!

Hej hopp!

Min dag började med att jag gick upp vid 8! Ja, jag sa det, klockan 8! Helt absurt tidigt på en lördag, men detta berodde på att jag och familjen skulle åka iväg och vaccinera oss. När vi väl kom fram så sätter jag mig ner och gör mig redo för att få sprutan, men börjar prata med mamma istället och helt plötsligt så sätter "sköterskan" in sprutan i mig! Utan att jag var beredd! Så jag spänner ju självklart armen så att det gör dubbelt så ont! Jag mådde till och med lite illa efterråt. Men men, smärtan och illamåendet gick över när vi åt lunch som vi gjorde precis efter alla hade vaccinerat sig. Det var första gången på länge jag åt på Mc´donalds!  Det var ungefär 4-5 månader sedan jag åt på Mc´donalds. Iallafall... Efter lunchen gick vi även in i några affärer men hittade tyvärr ingenting.




Jag måste bara säga att jag längtar tills ikväll! Det blir Tacos till middag och efter middagen blir det Meldoifestivalen, det är FINAL!!! :D Jag kommer rösta som en galning. Jag tycker Måns borde vinna. Han är en bra kandidat att skicka iväg till Eurovision. :) Så min kväll kommer vara fullsatt med roliga saker! Men nu klarar jag inte av att skriva mer med armen xD Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!





Puss och Kram
Milla

Fredag!! :D :D

Hej hopp!

Jag vet att jag inte skrev igår men det var för att internet inte funkade, så hittills håller jag mitt löfte! :) Men igår hände inte så mycket, förberedde mig mentala inför nationella provet, som vi hade idag. Det kändes bra men man vet ju aldrig, man kan ju ha gjort något slarvfel ;P Men vad hände mer idag? Ja, jag kunde knappt gå på grund av min sträckning i ryggen så jag har inte varit speciellt aktiv idag. men iallafall... Nu tänker jag klaga lite på snön, är sååå trött på den nu, det ska vara VÅR! Jag vill se blommor och slippa vinterjackan! Men idag töade det ganska mycket, har en bild från igår och idag, ni får se hur mycket snö som har försvunnit ;) Det är ju dock inte fotat från samma ställa men det bevisar ändå min poäng :)


              

             


Så vad tycks? Tror ni äntligen att våren är på väg, eller är det vädret som spelar oss ett spratt igen? ;) Till och med solen verkar tycka att det är dags att krypa fram.


   

Det var allt för idag, men vi hörs imorrn!

Puss och Kram
Milla

Kort onsdag!! :D

Hej hopp!

Idag slutade vi 11:30 vilket var sjukt mycket tidigare än vanligt! :O Vi skulle i vanliga fall sluta vid 16:00. Direkt efter skolan gick Madde och jag hem till mig och planerade en idrottslektion som vi ska hålla nästa vecka. Det gick jättebra och Madde stannade även en liten längre stund för att bland annat hjälpa mig med min bloggdesign. Tack så mycket igen älskling! <3 Det var super gulligt!! Jag blev dock inte helt klar innan Madde gick så jag gjorde det sista själv vilket jag var tok stolt över (AA). Sätter in en bild på Madde för att visa hur mycket jag uppskattar hennes hjälp, åter igen... tack <3. Hade ingen annan bild på henne, så den här får helt enkelt duga... men hon ser så söt ut ändå!





Vad ska jag göra mer idag då? Ja juste!!! :D Jag ska spela piano lite senare under dagen! Superkul! :) Jag älskar verkligen att spela piano, framför allt nu när det går så fort frammåt. Har endast spelat i ett halvår men jag tycker jag har lärt mig otroligt mycket på en sådan kort tid! Mitt mål är att spela River Flows In You- Yiruma. Det målet kommer bli uppnått innan nästa år iallfall, det kan ni skriva upp ;) Men nu är det snart dags att åka iväg till pianot, vi hörs imorrn! See ya!

Puss och kram
Milla  
                                     
                          
                              Ps: Kommentera bloggens design ;P

Träning

Hej allesammans!

Nu har jag nyligen satt på mig mina idrottkläder och känner mig fullt redo för att åka till  Friskis och Svettis och träna :) Idag blir det nämligen spinning vilket jag känner mig super taggad för. Bränna kalorier är underbart och så mår man så bra efterråt :) Vad sägs om min tränings outfit? ;)







Iallafall... idag har det väl inte hänt något speciellt, vi hade engelska glosor till idag, kunde alla, de var ju dock inte så svåra men iallafall (A) ;) På svenskan började vi med argumentation vilket var otroligt roligt! :O Jag älskar verkligen att argumentera med folk och har för det mesta bra argument, jag längtar tills nästa lektion!!! :D Fast Madde var inte i skolan idag :( Hon mådde tydligen illa, men jag tror  bara det var en ursäkt för att hon inte ville träffa mig ;P

Nämen nu drar tiden verkligen iväg! Måste åka och spinna nu, eller som vi i våran familj säger: Hamstertrampa ;P See ya ;)

Puss och kram
Milla








Måndag

Hej alla söta och glada! ;)

Nu sitter jag i soffan och kollar på Vänner. Jag har också bestämt mig för att ta riktiga tag i min blogg och uppdatera den oftare :D Jag ska inte bara skriva oftare utan även äta nyttigare :) Jag har bestämt mig för att försöka börja ett nytt liv, jag tänker nämligen försöka dra ner på godiset på helgerna. Godiset ska därför bli ersatt av nyttiga goda smoothisar och kanske lite mörkchoklad åt sidan om  som också i sig är nyttigt. Smoothisarna blir också en kompensation för Colan.

Så nu ska vi se... vad har hänt på senaste tiden?
Ja... Idag fick vi tillbaka Historia och Spanska provet vilket jag fick MVG på, på båda! :D Jag är sjukt stolt över mig själv. Allt hårt slit börjar verkligen löna sig.  Vi har en lång sovmorgon imorgon, ända till 10:35! :O Underbart med sömn, som sagt, man behöver sin skönhetssömn ;) Ja juste! :O Jag höll nästan på att glömma att berätta! :O Jag har nyligen blivit mycket intresserad av att fota (även om jag inte är så bra på det). Men jag lägger upp lite bilder så får ni kommentera ;P



                       
                                                                                                                                                     

Ha det så bra!       
Puss och kram
Milla


RSS 2.0