Love story


Städning

Hej hopp!

Idag har jag varit sjukt duktig! Har städat hela rummet från topp till tå! :O Be amazed! Jag kom på att jag inte skrev igår eller lade upp några bilder, så nu får ni istället några bilder från gårdagen! Tyvärr var inte madde där eftersom hon var sjuk så det finns bara bilder på mig och söta Eve! ;) Annars har det egentligen inte hänt så mycket idag. Vi hade inga läxor så hade för första gången på länge ingenting att göra! Kändes väldigt konstigt, och jag blev till och med lite uttråkad, fast det var ändå skönt att bara ligga och slappa! Aja, här kommer bilderna! ;) Hörs imorrn!


Vi passade på att sola i gräset! :)


Eves fot till vänster och min till höger! ;) haha min är den minsta xD


Jag som solar


Eve som solar! <3

Puss och Kam
Milla


Ytterligare en dag

Hejsan hoppsan!

Jag känner mig lite måttligt trött och frustrerad eftersom mitt so arbete aldrig blir klart! Känns inte som att jag har lyckats göra klart någonting fast jag har suttit med det i över 1 vecka! Aja... det löser sig väl, det gör det mesta. Jag vet inte om det är frustationen som tar över mig eller om det bara är jag som verkligen känner såhär men jag känner mig trött på allt. Allt skolarbete, pollen och problem. Jag är så fruktansvärt trött på problem! Ja, jag vet, att de alltid kommer finnas eller uppstå, men jag är fortfarande trött på dem, problem är överskattat. Det som är tur är att jag alltid kommer ur problemen med ett leende på läpparna, men det är fortfarande jobbigt och irriterande för det.

Kom på att inlägget blev ganska dystert idag, men det är skolans fel som lägger så mycket press på mig! Alldeles för mycket press! xD Men oavsett hur trött och sliten jag är så får jag hålla humöret uppe, och jag tycker jag lyckas ganska bra! Jag menar, det kan vara mycket värre! xD Men... som sagt... Jag börjar dagen med ett leende på läpparna och slutar dagen med ett leende på läpparna. Oavsett hur jobbigt och tufft det än är lyckats jag alltid komma upp stående på benen som att jag aldrig har legat ner.


Som jag såg ut idag! ;P

Puss och Kram
Milla

Snabbt

Hejsan gummor och gubbar!

Det får bli ett kort inlägg för jag har egentligen inte tid för att skriva! Jag håller på att arbeta med so:n som tar sjukt lång tid! Men jag ville bara ge mig ifrån ett livstecken! ;) Jag skriver mer på onsdag då so:n är klar! Ha det bra! 



Puss och Kram 
Milla
 

Kvällen

Godkväll!! :D

Helle kom över hit på kvällen eftersom det blev pannkaka av filmkvälls planeringen. Men vi hade tok roligt! :D Cola och ostbågar åt och dracks i stora lass ;). Haha... jag kan rimma om jag bara vill ;), och vara poetisk! ;)

Hon gick vid 11 som var för 10 minuter sedan, men kvällen är fortfarande ung! :O Jag kan göra mycket mer ikväll! Eller nja... har väl inget speciellt att göra egentligen men lite mer tv-tittande blir det och lyssna på den fullkomligt underbara låten fairytale av Alexander Rybak! :) Är helt kär i den låten!

Jag känner mig lite måttligt uttråkad så om ni har något nytt och roligt att berätta får ni gärna göra det! Jag kan behöva ett gott skratt just nu! :) Men ni får väl höra mer av mig imorrn, då det förhoppningsvis händer mera saker! :)

Puss och Kram
Milla


Jag som är uttråkad! xD

I feel...

Hejsan hoppsan!

Jag känner mig konstig idag. Som att jag vill en sak men ändå inte. Jag vet vad jag vill men ändå inte... Jag vet att det låter konstigt... Men det är så jag känner idag, konstig. Det jag behöver är att gå ut och jogga och rensa tankar. Springa bort från verkligheten en stund, bara en stund, och leva i paradiset i några korta minuter.

Missförstå mig inte nu, verkligheten behöver inte vara dålig för det. Den är inte dålig, ibland kan det bara vara skönt att komma bort från det gamla vanliga och leva i det overkliga en stund.


Här har vi mig, som känner mig konstig xD

Puss och Kram
Milla


It´s my time

Jag älskar den här låten! Är fullkomligt kär i den! Den är så sann! Ta vara på ögonblicken och gå din egen väg!

http://www.youtube.com/watch?v=DA19fcNxccA


Motiv

Idag var jag på jakt efter fina motiv. Jag kände mig grymt sugen på att fota! Så jag hittade ett blad med vattendroppar på och bestämde mig för att bladet fick bli mitt foto offer för dagen! Men ni ska veta hur svårt det var, jag var tvungen att stå blickstilla och komma tillräckligt nära, och jag försökte stå från olika vinklar för att få rätt ljus! Jag tycker ändå att resultatet blev rätt lyckat, vad tycker ni själva? ;)

 


Bladet från en annan vinkel, men jag tycker det första blev finast! ;)

Puss och Kram
Milla

Toppen

Hejsan gummor och gubbar!

Tillbaka från min fika med Ella i Handen, riktigt fancy. Det blev en blåbärsmuffin och en cola, fotade dock inte, den såg nämligen så god ut att jag inte kunde motså att äta upp den på en gång. Att vänta 1 minut extra på att fota hade varit 1 minut för länge! ;) Som jag lovade så kommer lite bilder eller en bild om vi ska vara helt ärliga. Vi var för upptagna med att ha roligt så jag glömde helt och hållet bort att fota. Men lyckades iallafall komma ihåg att ta ett foto innan jag åkte hem.

Jag vet att jag inte höll mig till ditt önskemål Ella, men jag tyckte inte att det behövdes eftersom du alltid är så söt.  :) <3 Älskar dig tjejen! ;)

Ikväll blir det grillat, mums, mycket gott! ;) Efter en passande middag blir det kanske lite Sing Star med familjen, you never know ;)


Ella! <3333 

Puss och kram 
Milla

 

Ella

Hallå i stugan! :)

Snart ska jag träffa min underbara kompis Ella som jag inte har träffat på flera månader! Det har gått alldeles för lång tid! Vi hinner dessvärre bara med en snabb fika men bara jag får träffa henne stund så blir jag nöjd :). Ni kommer bli terroriserade av bilder efter vårt fina möte i handen! ;)



Puss och Kram
Milla

Truth and nothing but the truth

I don´t play to create music, I play to express my feelings through music. / Camilla Gustafsson


Ambitioner

Många anser att jag har för höga ambitioner på mig själv. Men utan ambitioner så vore väl livet inte värt att leva? Då har man inget mål, inget man vill uppnå. Visst kan jag delvis hålla med om att jag har höga ambitioner men inte för höga. Jag behöver det, jag lever för det. Utan det vore jag inte fullständig. Och med de förväntningarna jag har på mig själv har jag kommit långt. Inte bara med skolan utan med kompisar och idrottsevangemang. Vissa klarar inte av att vara med mig för att jag har så höga krav på mig själv och det kan jag förstå. Alla passar inte med alla, så är det bara. Och jag bryr mig faktiskt inte vad folk tycker om mig eller om mina mål, för de är mina mål och ingen annans. Det är det jag vill uppnå och ingen kommer hindra mig. Om jag ska tala helt ur hjärtat blir det såhär:

This is me, take me for who I am, because I will never change.

Speciell Dag

Hej hopp! :D

Idag är den bästa dagen i mitt liv!!! :D Idag fick jag reda på att jag kommer få VG i slutbetyg i matte och MVG i slutbetyg i spanska! Jag är fullkomligt överlycklig! :D Idag så har även jocke och jag varit tillsammans i 5 månader! :) Grattis älskling! :) Han kommer över ikväll också, längtar redan! (A) Men jag skriver mer imorrn, det fick bara bli ett snabbt inlägg eftersom min älskade Eve tjatade lite! ;)

Puss och kram
Milla


Mysigt!

Hejsan! :D

Idag var en vanlig tråkig skoldag där det gjordes spanska prov och engelska nationella. Det kändes ganska bra men man vet aldrig hur det går ;). Efter skolan hade Jag, Madde och Eve lite mys hos mig där vi kollade på film och åt mycket godis :D!  Aja, jag är ganska trött så orkar inte skriva mer, men ni får lite bilder ;).

 

 
Gullungar! <3
 
 
Jag passade på att fota de fina sommarblommorna som blommar nu! :)
Vad tycker ni om bilden? ;) <3

Poetiskt

Kärlek är ett steg till riktig lycka men också olycka

 

Av: Camilla Gustafsson

Onsdag!

Hej allesammans! :D

Se, jag håller löftet. ;) Känner mig mycket stolt över mig själv! :D Aja, idag har det varit en vanlig dag. Piano som vanligt efter den långa skoldagen som slutade vid 4, och kom sedan hem vid 7 igen. Slängde i mig middagen och gick sedan raka vägen upp på rummet för att plugga! Det känns riktigt bra faktiskt. För er som inte vet så har jag spanska prov på fredag. Inte jättekul men som jag sa så känns det relativt bra, grammatiken sitter som berg! ;)

Jag har också ett mattenationella prov som ska göras imorrn eftersom jag missade det för att jag var i Indien. Men jag måste säga att jag hellre satt på en restaurang i 40 graders värme med en cola i handen istället för att sitta i ett trångt jobbigt klassrum och skriva matteprov. Det är värt att skriva det i efterhand! Dagen börjar lida mot sitt slut och övergå till kväll, trots att man inte tror det för att det är så ljust ute! Jag blir verkligen lurad av det här vädret! jag tror alltid är klockan är runt 6 när den i själva verket är 8 eller något liknande! Är det någon som vet något kul man kan kolla på ikväll? Skriv kommentarer! Alltid lika rolig att läsa! Vi hörs imorrn ;)

Puss och Kram
Milla




Foton!

Hej igen!

Jag har kommit lite efter med skrivandet på senaste tiden p.g.a av alla semestrar, min rutin har rubbats. Men jag är snart tillbaka på banan! ;) Lovar att förbättra mig igen, och det jag lovar, det håller jag :). Jag tänkte visa lite bilder från Indien och fina blommor därifrån. Vad tycker ni? ;)

 
Fint träd i Indien! :)


Jag och johan vid Taj Mahal! :)

 
Fin blomma som jag kände mig tvungen att fota (A)


Underbara Taj Mahal! :)

Men nu fick ni lite bilder och bara så ni vet så var Indien fullkomligt underbart och gripande. Fattigdomen är värre än vad man tror. Jag blev så häpen över den. Folk sov på gatan, nej inte ens det, de sov på sand eftersom landets ekonomi inte räcker till för att asfaltera överallt. De sov endast med en sarong över sig. Fullkomligt ofattbart. Aja, om ni träffar mig får ni veta mer eftersom det tar för lång tid att skriva allting. Vi hörs imorrn!

Puss och Kram
Milla


Eve

Hej igen!

Nu när underbara Madde har fixat designen så känner jag mig supertaggad på att skriva igen! :D Idag gick jag en promenad med söta Eve! :) Vi gick i hela 3 timmar! Mycket imponerande enligt mig. Och igår kom jag hem från Indien, vilken upplevelse. Jag orkar inte skriva allting som hände men jag kan säga att det är bland den största händelsen i mitt liv. :)  Vi hörs imorrn!

Puss och Kram
Milla

Gästbloggare

Hallå på er!

Madde här, Millas bästis haha ;) Tänkte bara passa på och skriva några rader här nu när hon är bortrest. Om ni inte redan fattat det så är hon i Indien och kommer tillbaka om typ en vecka. Milla har jue varit väldigt dålig på att skriva i bloggen ett tag, detta pga hon gjorde något med bloggen så att designen blev helkonstig. Snäll och söt som jag är bestämde jag mig för att hjälpa till lite, så nu ser hennes blogg iaf lite bättre ut ;) Men vi får se vad hon tycker om den när hon kommer hem! Usch saknar henne jättemycket! :( Skynda dig hem Mills! Och till er läsare: oroa er inte, jag lovar att tjata på henne som sjutton när hon kommer hem; hon måste jue börja skriva i bloggen igen! ;D

Pussar och kramar från Madde

Psst...glöm inte att kolla in min blogg, maadeleiiness! :D

RSS 2.0