Design

Hejsan hoppsan! :)

Känner mig lite smått grinig idag eftersom jag skulle fixa bloggens design, men det gick inte speciellt bra. Jag kunde inte få den centrerad som den var tidigare och det blev konstigt med färger osv. Och efter ett tag så börjar datan få fnatt och haka upp sig, så då var jag tvungen att avsluta och som ni själva ser så ser det sååå  fult ut just nu.Sak efter sak gick fel, men jag ska försöka fixa den imorrn, men jag orkade inte sitta vid datan längre, har redan suttit 2 timmar för att fixa på designen! Jag ska istället låta Nils förmedla sina äventyr till mig :) Vi hörs imorrn, då ni förhoppningsvis får se en bättre och finare design än vad det är nu.

Puss och kram
Milla

Hemma

Hejsan hoppsan allesammans!!

Äntligen är jag hemma igen. Måste motvilligt erkänna att jag har saknat bloggandet och min egen säng. Men det var inte så pjåkigt uppe i fjällen heller! ;P Vi hade nästan solsken varje dag förutom en dag då det snöade och blåste som in i, jag vet inte vad... men mycket var det iallafall! Sikten i backen var otroligt dålig! Man såg inte mer än 1 meter framför sig. Men tappra och modiga som min familj är, åker vi ändå ut i snöovädret för att iallafall försöka åka lite skidor. Men efter ungefär 1 timme ger vi upp och åker hem och myser i stugan. Men som sagt... Det var en dag utav 7 som var dålig, det tycker jag att man kan stå ut med. Man får ju ta hänsyn till att vädret uppe i fjällen är lite knasigt, skiftar otroligt mycket hela tiden.

Självklart har jag fotat lite. Nja,lite var väl en enorm underdrivt... Jag har tagit miljarder foton, men jag lägger upp de allra bästa så får ni kommentera sedan. Jag lägger upp dem som miniatyr, men för er som inte vet så kan ni dubbelklicka på bilderna i miniatyr så blir de till "normal storlek". Hoppas ni gillar det! Det är skönt att vara tillbaka. Borta bra men hemma bäst.

    

      
Det där var bilderna från backen, nu kommer de från stugan ;P

         
Lekte lite med kameran ;P      Tänt ljus, vilken är finast? 

   
Myskläder <3            Efter backen ;P 

Men nu är det hög tid för mig att krypa ner i sängen och dras iväg på Nils Holgerssons äventyr. Vi hörs imorrn! Sov gott ;)

Puss och Kram
Milla 




Fjällen!

Hejsan hoppsan!

Äntligen är det påsklov! Det har varit mycket efterlängtat! Jag åker faktiskt iväg till fjällen imorrn ! Det ska bli jättekul men jag kan förstå att ni kommer sakna alla min gulliga inlägg. <3 Hihi, men ni kan tänka på en sak som får er på bättre humör, jag är bara borta i 7 dagar, kommer hem nästa lördag. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Har också med mig mobilen så det är bara ringa eller sms:a om ni vill något! (AAA)

Tog lite bilder idag på söta Eve och Madde. Vi skulle egentligen göra något idag men jag var tyvärr tvungen att avboka bara för att jag var tvungen att packa och städa mitt rum inför morgondagen. Men det får bli någon annan dag! Längtar! Aja, här kommer bilderna... Ni får även mer bilder från fjällen när jag kommer tillbaka!    
Allmänt cool himmel!

 
Sötnosarna <33

Men nu ska jag gå och lägga mig. Måste ju vara pigg för den 8 timmars bilturen imorrn *host*. Hej då på ett långt tag nu! Kommer sakna er alla sjukt mycket, love you! <3333

Puss och Kram
Milla







Snart klar

Hejsan hoppsan!

Idag hade vi Kemiprov vilket var ganska svårt men jag hoppas det gick bra. Jag gjorde iallafall mitt bästa. :) Efter skolan gick jag hem i det varma vädret med Madde och när jag väl kommit hem tog jag det bara lugnt. Såhär ser min fortsättning på dagen ut:

Träning på Friskis, blir Step Up
Jobba på So:n och plugga spanska
Läsa i svenska boken och sedan gå och lägga mig

Vi får väl se om jag lyckas hålla detta, jag ska göra mitt bästa iallafall! :) Jag tror faktiskt att våren år på väg nu, det blommar i vår trädgård nu! :D Ni får lite foton från trädgården också. ;P
 

 

Puss och Kram
Milla

Solen!

Hej hopp!! :D

Man kan knappt tro att jag kan bli mycket gladare än var jag redan är men det är faktiskt möjligt! Idag var det skinande sol och jag kände att jag blev glad som en solstråle och fick lust att hoppa runt som en tokstolle vilket jag också gjorde! Det var det mysigaste vädret! Gud vad jag har saknat solen, välkommen tillbaka är allt jag har att säga! Det är bara att hoppas att det håller i sig... Man hoppas ju på bra väder uppe i fjällen! :) Ni får lite undebara bilder på solen som jag själv har fotat. Faktiskt alla bilder jag lägger upp i bloggen har jag fotat själv! :)

 
Eve och madde gick i förväg på mysvägen idag


Emil, alex och jocke <33

 
Tycker att jag lyckades ta en toppen bild på den underbara solen!

Aja... sedan kom jag hem och fick stressa iväg till pianot som vanligt! Har börjat på en ny pianobok nu som är sjukt mycket svårare men ändå otroligt rolig, det är roligt med utmaningar. När jag åkte hem var det för en gång skull ljust så jag passade återigen på att fota solen, vad tycker ni om bilderna?

 
Tycker nästan den här bilden var den bästa jag tog under dagen! xD

Men nu ska jag hoppa i säng, det är ju kemiprov imorrn så jag vill vara någorlunda pigg i hjärnan! xD

Puss och Kram
Milla

RSS 2.0